šest najbitnijih

Ovo su najkorisnije značajke novog Gmaila

1/7

Pametan odgovor i na web verziji

Ako ste do sada već upotrebljavali mobilne aplikacije Gmail ili Inbox, vjerojatno ste vidjeli pametan odgovor. Google koristi algoritme strojnog učenja kako bi naučio obrasce i predstavio vam tri mogućnosti za koje misli da biste ih mogli koristiti. I iznenađujuće dobro odabire razumne odgovore.

Novi redizajn Gmaila upravo to donosi i na desktop. Da biste vidjeli opcije Smart Reply, samo se pomaknite do dna poruke e-pošte. Ako postoje dostupne opcije, tu će biti prikazane, a ako ih nema, Gmail vjerojatno ne zna dovoljno o vašim navikama odgovaranja i ponudit će vam ih naknadno. Također najbolje predlaže odgovore na jednostavna pitanja. Ako ste ih pronašli i odgovaraju vam, kliknite na jedan da biste započeli odgovor, dodajte sve što želite i pošaljite ga.

Pametan odgovor i na web verziji

Pametan odgovor i na web verziji

Izvor: Screenshot / Autor: Google

Prethodna slika Sljedeca slika
Google je nedavno predstavio novi dizajn svoje e-pošte koji je dostupan već nekoliko dana. No ako još niste aktivirali redizajnirano sučelje, sve što trebate učiniti jest kliknuti na Postavke i odabrati Pokušajte novi Gmail. Nakon toga stranica će se će se ponovno učitati i pojavit će se novi dizajn. Evo nekih sjajnih značajki koje ćete dobiti