PROCURILO

Ovo je HTC Desire 8

18.02.2014 u 10:48

Bionic
Reading

Dan nakon što su najavili promjenu strategije za 2014. godinu, tako što će se više fokusirati na uređaje srednje klase, procurile su fotografije modela Desire 8

Pojavile su se na kineskom web odredištu, a naknadno je Engadget potvrdio kako je riječ o stvarnom uređaju, koji će tajvanska tvrtka predstaviti uskoro.


Potom je i HTC objavio reklamu na Weibu, popularnom kineskom web servisu za mikrobloging.

Sa zaslonom dijagonale 5,5 inča (13,9 centimetara), izgleda kao phablet, križanac pametnog telefona i tableta. Zasad nije poznato koju će razlučivost imati.

Dizajnom je nalik na uređaje koje je HTC nedavno izbacio. Kućište, iako izgleda kao ono korišteno u seriji One, vjerojatno će biti napravljeno od polikarbonata različitih boja, među kojima su bijela, crvena, žuta, narančasta i tirkizna.

Navodno će imati stražnju kameru s 13 i prednju s pet megapiksela. Nijedna od njih neće koristiti tehnologiju Ultrapixel, namijenjenu skupljim modelima.

Na tržištu bi se Desire 8 mogao pojaviti 18. ožujka. U igri je i predstavljanje u Pekingu 24. veljače, a nije isključeno ni da će ga prikazati tijekom sajma Mobile World Congress, piše Neowin