KAKVA MRCINA

Ovo čudovište od baterije napunit će odjednom vaš laptop i smartfon

16.07.2019 u 07:02

Bionic
Reading

SuperTank, eksterna baterija koja je na Kickstarteru prikupila više od pola milijuna američkih dolara, može istovremeno kao od šale puniti do četiri uređaja

Što ako trebate napuniti pametni telefon i prijenosno računalo istovremeno, a utičnica vam nije pri ruci? Većina standardnih eksternih baterija neće biti dorasla ovom zadatku, ali to ne znači kako ne postoje iznimke.

Među potonjima je SuperTank, prijenosna baterija čudovišnog kapaciteta 27 tisuća mAh koja je prikupila tražena sredstva na platformi za zajedničko financiranje Kickstarter za jedan sat. Do kraja kampanje skupila je više od pola milijuna američkih dolara.

TEHNO SAVJETI

Isprobajte ovih osam načina za brže punjenje iPhonea

Pogledaj galeriju

Nije teško razumjeti što je potaklo ljude da posegnu za novčanikom. Osim kapaciteta, ova zvijer od baterije podržava i brzo punjenje pa uz maksimalnih 138 watta izlazne snage može napuniti laptop poput Appleovog MacBooka Pro za otprilike sat i pol.

Na raspolaganju su dva utora za USB-C i dva za USB-A, što znači kako je moguće puniti do četiri uređaja odjednom. SuperTank je također opremljen tehnologijom koja omogućava prilagodbu punjenja kapacitetima uređaja kojeg se puni te ukupno devet slojeva zaštite pri punjenju, piše Next Web.