SAVJET STRUČNJAKA

Ovime ćete slati i sačuvati vaše velike datoteke

22.05.2015 u 14:42

Bionic
Reading

Trebate nekome poslati veliki dokument, a ne znate kako? Ovi online servisi to savršeno odrađuju, čuvaju ili šalju za vas! Uz njih ste sigurni da će dokument stići u prave ruke i na vrijeme.

Doznajte što se sve nudi i koje su vam opcije dostupne:

WeTransfer
Omogućuje besplatno jednokratno slanje datoteka primateljima. Korisnik datoteci pristupa putem linka koji mu je poslan na email te je preuzima tako što je sačuva na svom uređaju (dostupna je neko određeno vrijeme). U besplatnoj verziji možete poslati datoteke veličine do dva GB.


Dropbox
Datoteke možete poslati tj. dati pristup folderu u kojem se nalazi putem linka, ali i spremati datoteke za dulje korištenje i dijeljenje. Nove verzije dokumenata automatski će se sinkronizirati i s drugim korisnicima. Dva GB prostora dobivate besplatno pri registraciji.

Cloud Storage
Servis pomoću kojeg dijelite velike dokumente s ostalima putem linka, uz osiguranu sigurnosnu kopiju svih dokumenata i pristup putem računala, tableta ili mobitela. Pet GB prostora dobivate besplatno. Podaci se automatski sinkroniziraju.

Box
Odličan za za siguran rad između timova koji trebaju međusobno dijeliti sadržaj ili slati sadržaje partnerima i klijentima. Besplatna verzija dolazi s 10 GB prostora.

MEGA
Funkcionira bez potrebe za instalacijom sofvera, baziran na pregledniku i snažnom zaštitom privatnosti. Podatke možete uploadati jednokratno pri čemu nestaju nakon izlaska sa stranice pa se registrirajte kako biste dobili 50 GB prostora.

Cijeli članak pročitajte na blogu www.bizit.hr