UPOZNAJTE MOBITELE CAT

Ove subote bageri ponovno dolaze na Cvjetni trg!

11.12.2015 u 09:32

Bionic
Reading

Ako se kojim slučajem ove subote nađete na Cvjetnom trgu u Zagrebu, nemojte se iznenaditi što će vas dočekati bager. Ne radi se o početku novih radova, izgradnji nove fontane ili sličnog, jer će bager biti u sigurnim rukama instruktora vožnje Marija Petrekovića

U subotu, 12. prosinca, svakako dođite na zagrebački Cvjetni trg, na igraonicu CAT PHONES i od 10 do 14 sati uživajte u fotografiranju uz fancy bager, u zabavnim igrama za najmlađe te ludorijama Marija Petrekovića, ali i isprobajte nove pametne telefone CAT.

Riječ je o telefonima iz ponude Hrvatskog Telekoma, idealnima za sve uvjete, pa tako i zimske koji za razliku od standardnih pametnih telefona, imaju punu i nesmetanu funkcionalnost kod ekstremnih temperatura, izdržljivu bateriju kojoj ne smeta hladnoća, mogu se koristiti u rukavicama, vodootporni su na kišu, led i snijeg, a ništa se neće dogoditi ni ako vam padnu na pod.

Isprobajte njihove vrhunske karakteristike na obiteljskom druženju 12. prosinca na Cvjetnom trgu. Posebno uživajte u druženju s Mariom Petrekovićem koji će vas dočekati kao direktor igraonice CAT PHONES i instruktor vožnje bagera. Dok vi istražujete sve prednosti pametnih telefona CAT, vaši klinci mogu sudjelovati u nagradnoj igri, a već samim pristupom igri - osvajaju zabavnu nagradu!

Na događanju će svim posjetiteljima biti prikazani otporni modeli mobitela tvrtke CAT, a za ovu priliku izdvajamo dva uređaja.

CAT B30

Superotporni CAT B30 u stanju je izdržati sve nezgode i nepogode kojima možete izložiti svoj mobitel. Uređaj nosi oznaku IP67 što između ostalog znači da je otporan na prašinu i vodu, pod kojom bez ikakvih problema može izdržati do 30 minuta na dubini od jednog metra. Što se padova na beton tiče, neće mu se dogoditi baš ništa ako ga ispustite s visine do 1,80 metara.

CAT S40

Upoznajte mobitel CAT S40

Snažniji model mobitela ove kompanije CAT S40 otporniji je od svog mlađeg brata te uz ranije spomenutu otpornost donosi i još dulje vrijeme izdržavanja pod vodom, a nosi i oznaku MIL-STD-810G, koja između ostalog označava da je otporan na prašinu, sol, kišu, vibracije raznih vrsta, zračenje sunca te sve drastične promjene u temperaturi. Pokreće ga Android, sadrži 16 GB podatkovnog prostora proširivog memorijskim karticama, a bit će ga moguće nabaviti u ponudi Hrvatskog Telekoma.

Vidimo se!