NAGRADNJAČA

Osvojite Avira Internet Security Suite!

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 17.07.2015 09:56
  • Objavljeno 17.07.2015 u 09:56
žena djevojka tablet računalo

žena djevojka tablet računalo

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Svoje računalo možete softverski zaštititi na nebrojeno mnogo načina. U suradnji s tvrtkom Avira odlučili smo vam omogućiti da jednostavno i u tek nekoliko klikova osvojite njihovo rješenje Avira Internet Security Suite

Avira Internet Security Suite kompletan je paket zaštite za računalo, no koji, osim antivirusa, nudi i cijeli niz dodataka koji će vam biti od pomoći u svakodnevnom radu. Štoviše, nabavkom Avira Internet Security Suitea usporedo ćete dobiti zaštitu i za svoj uređaj s Androidom.

Rješenje Avira Internet Security Suite između ostalog sadrži i alat System Speedup koji će jednim klikom pokušati očistiti smeće s računala te ga ubrzati. Avira je u mogućnosti i provjeravati vaše poruke e-pošte da  greškom ne biste pokupili virus ili neku sličnu napast, mrežnu aktivnost na lokalnoj mreži, a provjeravat će i web-stranice koje otvarate kako biste ostali zaštićeni.

Ovo je samo dio mogućnosti rješenja Avira Internet Security Suitea, a za potpune mogućnosti usmjerite web-preglednike na ovu adresu

U suradnji s Avirom odlučili smo vam podijeliti pet licenci za Avira Internet Security Suite, a sve što je potrebno učiniti jest točno odgovoriti na pet jednostavnih pitanja.

Dobitnici su:

Iva Kožul Salihagić
Anita Matijašević
Mladen Flegar
Mateja Samaržija
Sanja Dostal

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal.hr


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!