PRVE SLIKE

Novi HTC-ov mobitel imat će dvije stražnje kamerice?!

05.02.2014 u 17:24

Bionic
Reading

Već neko vrijeme internetom kruže fotografije stražnjeg pokrova HTC-ove sljedeće mobilne perjanice iz linije 'One', na kojem su se nalazila dva otvora. Mnogi su pretpostavljali da je u pitanju skener prsta i kamerica, no nova fotografija sklopljenog uređaja sugerira da je vjerojatnije u igri dvostruka kamerica

Baš kao i na postojećim uređajima HTC One, novije kamerice također bi trebale biti izrađene u tehnologiji UltraPixel, koja je nekolicinu korisnika razočarala zbog niske razlučivosti. Za sada glasine nisu potvrdile kolika je točno razlučivosti novih, ni njihovu točnu svrhu. Kraj uobičajeno smještene glavne kamerice, nalazi se još i par LED bljeskalica, a na samom gornjem rubu uređaja smješten je još jedan otvor. Premda su neki nagađali da je riječ o čitaču otiska prsta, njegov smještaj bi bio bizaran, možda čak i bizarniji od postojanja druge kamerice.

Postoji i mogućnost da će uređaj moći snimati 3D materijal, no za sada ništa nije sigurno u tom smislu. Što se tiče tehničkih karakteristika, HTC kodnog imena M8 bi trebao imati petoinčni ekran 1080p IPS, a srce bi mu trebao činiti Qualcommov čip Snapdragon 800. Što se konačnog imena tiče, pretpostavlja se da će uređaj biti nazvan HTC One+, a njegovo otkrivanje očekuje se svaki čas iako je najizglednije predstavljanje za vrijeme Mobile World Congressa u Barceloni krajem ovoga mjeseca.