ŠMINKA I OKLOPI

Novi foršpan za Doom ide u detalje

17.04.2016 u 19:25

Bionic
Reading

Novi foršpani za četvrti Doom sigurno neće nikoga ostaviti bez daha, no svejedno je vrlo zanimljiv jer ulazi u detalje progresa i vizualne modifikacije opreme i oružja

Da, napokon je došao i taj dan. Svi zainteresirani sada mogu pristupiti otvorenom beta testiranju jedne od najiščekivanijih igara ove godine i sigurno najiščekivanijeg FPS-a. U pitanju je, naravno, Doom, a u otvorenoj ćete beti moći isprobati njegovu multiplayer komponentu.

U najnovijem foršpanu, koji je objavljen uoči početka otvorenog testiranja, Bethesda i Id Software odlučili su nam pokazati kako će izgledati napredak i razvoj igrača, kao i modificiranje opreme i oružja.

Maksimalni je pedeseti nivo, nakon čega će vas igra vratiti na prvi, no pritom nećete izgubiti opremu, a dobit ćete rank 'Echelon'. Ukupno ih je desetak, što u prijevodu znači ukupno 500 levela. Nije loše, zar ne?

Igračima će na raspolaganju biti gotovo 300 komada armora podijeljenog u pet tematskih cjelina: UAC, Demonic, Bounty Hunter, Templar i Utilitarian. Svaki od njih moći ćete ukrasiti s 50 različitih uzoraka. Slično će biti i s oružjem.

No da ne duljimo, pogledajte foršpan i sami i zapamtite – Doom stiže 13. svibnja

DOOM - Player Progression and Customization