ZAPOŠLJAVANJE

Nove poslovne prilike u IT sektoru, pogledajte što se nudi ovog tjedna

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 11.05.2020 12:16
  • Objavljeno 11.05.2020 u 12:16
tportal

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: Lukas

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled najboljih oglasa u IT sektoru. Pronađite favorita i javite im se već danas

Tvrtka Uprise predstavlja iskru originalnosti i domišljatosti u svijetu električnih elektroenergetskih sustava – osnovne infrastrukture suvremenog svijeta. Nude široku paletu konzultantskih usluga na području analize elektroenergetskog sustava i elektrotehnike, uvijek vodeći računa o potrebama klijenata, a sada zapošljavaju na radnom mjestu 3D Character Animator (m/ž). Svoj životopis im pošalji do 22. svibnja i pridruži se njihovu stručnom timu.

Nimium je najstariji Red Hat Premier Partner u Hrvatskoj i regiji s dugogodišnjim iskustvom u savjetovanju, planiranju, integraciji, instalaciji i održavanju od malih do velikih visoko raspoloživih računalnih sustava baziranih na GNU/Linux OS-u. U potrazi su za entuzijastičnim junior, intermediate ili senior Linux inženjerom (m/ž), s iskustvom u podizanju, održavanju i poznavanju Linux sustava i servisa. Prepoznaješ se u tom opisu? Prouči uvjete natječaja i javi im se do 5. lipnja.

Ako si 'prekaljeni' programer s 5 ili više godina iskustva u programiranju mikrokontroloera u C/C++, poznaješ ARM arhitekturu solidno barataš sa SCM alatima, idealan si kandidat za radno mjesto Team Leader Embedded SW Development (m/ž) u tvrtki Holosys. Raditi za njih znači biti dijelom poduzetnog i stručnog tima, biti uključen u suvremene tehnološke trendove i sudjelovati u poslovnom pothvatu koji ostvaruje potencijale. Na oglas se možeš prijaviti do 19. svibnja.

ENEA je švedska globalna tvrtka s više od 50 godina stvaranja komunikacijskih proizvoda i razvijanja softverskog temelja za povezano društvo. Tvrtka proširuje svoj postojeći tim u osječkom uredu i zapošljava Softverskog inženjera (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje analizu, implementiranje i održavanje protokola prema Qosmos procedurama te radu u Linux okruženju. Ako si zainteresiran za rad u uspješnoj međunarodnoj tvrtki, koja će ti pružiti mogućnost profesionalnog rasta i razvoja, do 6. lipnja im pošalji svoj životopis.

EuroART93 je vodeća digitalna full service agencija, koja posluje od 1993. godine i iza sebe ima preko 200 uspješno realiziranih projekata, kao i brojne nagrade osvojene na temelju inovacija njihovih djelatnika. Trenutno su u potrazi za UX/UI dizajnerom (m/ž), a novom kolegi nude rad na interaktivnim digitalnim projektima, mogućnost rada od kuće, kompetitivnu plaću te poticajno radno okruženje. Oglas ostaje aktivan do 18. svibnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!