SMS-OM DO AUTOMOBILA

Nissan Juke može postati vaš, a evo i kako

16.05.2014 u 07:04

Bionic
Reading

Ako ste kojim slučajem propustili u tijeku je nagradna igra Hrvatskog Telekoma u sklopu koje možete osvojiti primamljivo tablet računalo ili pametni telefon, no prava poslastica krije se u obliku izdašne nagrade - automobila Nissan Juke

Svi zainteresirani u nagradnoj igri svojim prijavama mogu sudjelovati nebrojeno puta, a sve što treba učiniti je za svaku nagradu poslati zaseban SMS koja mora sadržavati ključnu riječ 'auto', 'tablet' ili 'smartphone', ime, prezime i adresu osobe koja se prijavljuje na broj 60600. Poruka mora biti poslana iz mobilne mreže HT-a.

Drugi način prijave za nagradnu igru je pozivom na broj 065 700 700 nakon čega je potrebno pratiti upute iz izbornika. Jednako kao i kod SMS prijave i pozivom na priloženi broj potrebno je ostaviti ime, prezime i adresu sudionika te mora biti upućen iz fiksne ili mobilne mreže HT-a.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati korisnici fiksnih i mobilnih usluga HT-a. Cijena SMS poruke je 2,40 kn dok je cijena poziva iz fiksne telefonske mreže HT-a 1,50 kn a iz mobilne mreže HT-a 2,40 kn.

Kako bi povećali svoju mogućnost osvajanja nagrade svi sudionici mogu poslati neograničeni broj SMS poruka kao i uputiti neograničeni broj telefonskih poziva.

Po završetku nagradne igre izvlačit će se tri dobitnika; najsretniji osvaja automobil Nissan Juke, drugoplasirani tablet računalo Sony Xperia Z2, a trećeplasirani pametni telefon Sony Xperia Z2.

Pravilnik nagradne igre možete pročitati preko ovog linka

Sretno!

Usput rečeno, jeste li znali da u zasebnom nagradnom natječaju možete osvojiti i mobitel Sony Xperia Z2

Dobitnici:

- Tanja Grdić, Slunj – dobitnica automobila Nissan Juke
- Ivan Zovko, Zagreb – dobitnik smartphone uređaja Sony Z2
- Gjyste Nikollaj, Selce – dobitnica tablet uređaja SonyZ2