GOOGLE PIXEL 3 XL

Netko je najnoviji telefon iz Googlea slučajno ostavio u - taksiju

03.09.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Prema nedavnom izvješću Android Policea, Google Pixel 3 XL svoju je svjetsku premijeru doživio zahvaljujući zaposleniku taksi-službe Lyft

Google, prema svemu sudeći, jako teško nove telefone drži pod okriljem tajnosti. Njihov najnovijih uređaj Pixel 3 XL tako je na internet 'procurio' toliko puta da trenutno doslovno drži rekord po broju neslužbenih slika. Ovome najviše na ruku idu pretprodukcijski uređaji koji se trenutno testiraju 'na terenu'.

BLIŽI SE VRIJEME

Što sve možemo očekivati od Applea ove jeseni?

Pogledaj galeriju

Pixel 3 XL u taksiju?

Primjera radi, jedan od spomenutih telefona završio je na stražnjem sjedalu jednog taksija, a internetu ga je putem Android Policea predstavio njegov anonimni vozač. 

Sretnik koji koristi pseudonim Anonoymous Alligator pronašao je telefon na zadnjem sjedalu auta nakon što je obavio vožnju za nekoliko putnika. Mislio je na trenutak da je netko na zadnjem sjedalu ostavio prošlogodišnji Pixel 2 XL, no ispostavilo se da je riječ o nešto novijem uređaju - Pixel 3 XL-u, karakterističnom po 'zubiću' na vrhu ekrana koji prekriva skoro cijelu prednju površinu telefona.

Prototip u divljini

Uređaj je na sebi imao nekoliko naljepnica za identifikaciju koje je autor fotografija odlučio prekriti. Alligator je, u slučaju da ste se zabrinuli, uređaj vratio vlasniku svega par minuta nakon što ga je uslikao.

Situacije poput ove su, premda bizarne, vrlo česta pojava sa Pixelom 3 XL, no iskreno - one nimalo ne smanjuju samu vrijednost i zanimljivost uređaja. Uostalom, možda je ova vrsta gerila marketinga tajni trik kojim nas Google navlači da bacimo pogled na službenu prezentaciju uređaja predviđenu za (navodno) listopad ove godine.

Google Pixel 3 XL procurene fotografije Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Anonymous Alligator