I BOGATI PLAČU

Neobična metoda: Elon Musk kupuje kuće oko svog imanja ne bi li zaštitio privatnost

08.05.2020 u 11:27

Bionic
Reading

Musk je vlasnik sedam ekstravagantnih nekretnina, među kojima je i kuća u kojoj je nekad živio glumac Gene Wilder

Tijekom razgovora za podcast The Joe Rogan Experience Elon Musk otkrio je kako je počeo kupovati kuće koje okružuju njegovu rezidenciju u naselju Bel Air u Los Angelesu (SAD) nakon što je počeo imati problema sa zaštitom privatnosti.

Naime, između ostalog, ljudi su se počeli penjati preko zidova kako bi došli na njegovo imanje.

Musk je vlasnik sedam ekstravagantnih nekretnina, među kojima je i kuća u kojoj je nekad živio glumac Gene Wilder. U ponedjeljak, 1. svibnja, oglasio se na Twitteru ustvrdivši kako će prodati svo svoje vlasništvo i naveo kako 'neće posjedovati niti jednu kuću'.

Kako je tijekom intervjua za The Joe Rogan Experience objasnio, nekadašnji dom Genea Wildera kupio je kako bi 'očuvao njegov duh'.

Ali je također spomenuo kako je kupio nekoliko kuća ne bi li zaštitio svoju privatnost, slično kao što je svojedobno učinio i šef Facebooka Mark Zuckerberg.

Joe Rogan Experience #1470 - Elon Musk Izvor: Društvene mreže / Autor: PowerfulJRE

Ujedno je rekao kako je htio sagraditi svoju kuću iz snova na jednom od imanja koje je kupio, ali je shvatio kako bi radije utrošio energiju u projekt koji će ljude dovesti do Marsa.

Musk u vlasništvu ima nekretnine vrijedne sto milijuna američkih dolara. Dvije njegove kuće već je ponudio na prodaju na web odredištu Zillow za 39,5 milijuna američkih dolara zajedno, piše Business Insider.