SAMSUNGOV SHOW

Najzakrivljeniji TV svijeta zvijezda Euro foruma

27.01.2014 u 17:02

Bionic
Reading

Samsung u Malagi u Španjolskoj europskom tržištu predstavlja niz novih proizvoda - televizora, kućanskih uređaja, pisača, mobilnih uređaja...

Europsku će premijeru tijekom Samsungova Foruma imati novi 78-inčni (198 centimetara) zakrivljeni UHD TV prijemnik oznake U8500. U toj tvrtci tvrde kako je najzakrivljenijem televizoru na svijetu.

Surađivat će s globalnim medijskim servisima poput Netflixa i Vienne kako bi mogli ponuditi izbor ponajboljih UHD sadržaja. Bit će im ponuđen i novi UHD video paket koji će obuhvatiti sadržaj ultra visoke razlučivosti velikih filmskih studija kao što su FOX i Paramount.

Bit će predstavljena i nova perilica rublja WW9000 - kojoj bi glavne prednosti trebale biti elegantan dizajn, visoka energetska učinkovitost i kvaliteta pranja - kao i Food Showcase, hladnjak s pametnim sustavom unutarnjeg dizajna spremnika za pohranu te inovativnom tehnologijom hlađenja.

Za jednostavno i brzo mobilno ispisivanje koje spaja NFC Wi-Fi Direct tehnologije tu su novi jednobojni laserski i višenamjenski pisači serije ProXpress M2880, kao i nove serije laserskih pisača u boji i višenamjenskih pisača ProXpress C1860.

Premijerno će biti prikazan i najnoviji Samsungov UltraHD monitor oznake UD590 koji omogućava realističan prikaz slike i vjernost reprodukcije boja.

U usporedbi s klasičnim računalnim monitorima, UD590 može prikazati 64 puta više boja, a opremljen i tzv. UHD upscaling tehnologijom koja omogućava oštriji prikaz sadržaja niže rezolucije i veću kvalitetu slike.

Novi 12.2-inčni (30,9 centimetara) tableti Galaxy NotePro i TabPro nude WQ-XGA zaslone s više od četiri milijuna piksela, uz malu potrošnju baterije i povećanu produktivnost.

Naposljetku, Samsung će izložiti i pametni fotoaparat NX30, koji osim izmjenjivih objektiva nudi napredni senzor 20.3 MP APS-C CMOS, iznimno brzi otvor blende od 1/8.000 sekundi i mogućnost snimanja devet uzastopnih fotografija u sekundi.

Odlikuje se i ugrađenim NFC i Wi-Fi mogućnostima povezivanja za što lakše i brže dijeljenje snimke.

Zaključujući novosti u ponudi pametnih fotoaparata, tvrtka će prezentirati i Galaxy Camera 2, fotoaparat opremljen senzorom 16.3 MP BSI CMOS, optičkim uvećanjem 21x, četverojezgrenim procesorom takta 1,6 GHz te operativnim sustavom Androidom.