rat milijardera

Musk i Trump iskopali kosture iz ormara: 'Mogao sam mu reći - padni na koljena i moli - i on bi to učinio'

13.07.2022 u 10:36

Bionic
Reading

Donald Trump je u utorak pojačao napade na izvršnog direktora Tesle Inc Elona Muska, nakon što je Musk rekao da je Trump prestar da postane sljedeći američki predsjednik i da bi Trump trebao "otploviti u zalazak sunca"

Bivši američki predsjednik je rekao da ga je Musk "molio" za državne subvencije, u poruci na svojoj aplikaciji za društvene medije, Truth Social.

"Kada je Elon Musk došao u Bijelu kuću tražeći od mene pomoć za sve njegove brojne subvencionirane projekte, bilo da se radi o električnim automobilima koji ne voze dovoljno daleko, automobilima s autopilotom koji se sudaraju ili raketama koje ne stižu nigdje i bez kojih bi subvencija bio bezvrijedan, rekao mi je da je veliki obožavatelj Trumpa i republikanac. Mogao sam reći 'baci se na koljena i moli' i on bi to učinio", napisao je Trump.

Kao odgovor, Musk je tvitao "Lmaooo" - skraćenicu za umirem od smijeha.

Musk je u ponedjeljak rekao: "Ne mrzim tog čovjeka, ali vrijeme je da Trump objesi šešir i otplovi u zalazak sunca."

Musk je ranije rekao da je sklon podržati guvernera Floride Rona DeSantisa za predsjednika 2024. i ocijenio da bi DeSantis lako pobijedio predsjednika Joea Bidena na izborima.

Muskove primjedbe bile su odgovor na komentare koje je Trump iznio na političkom skupu u subotu gdje je Muska nazvao vrhunskim muljatorom jer je tvrdio da nikada nije glasao za republikance do lipnja ove godine.

“Kazao mi je da je glasao za mene”, rekao je Trump.