THE KING

Morate pogledati Sonyjev najnoviji šminkerski foršpan za PlayStation 4

15.11.2016 u 14:16

Bionic
Reading

U svijetu videoigara postoje loši foršpani, dobri foršpani i pretenciozni foršpani. Nakon par pregledavanja najnovije reklame za PlayStation na trenutak smo se vratili u zlatno doba, dok su drugu plejku reklamirale ikone poput Davida Lyncha

Najnoviji foršpan za PlayStation 4 nosi ime The King i jednako je bizaran kao neki od najboljih radova kojima je Sony Reklamirao PlayStation 2. Bez da duljimo, recimo kako je ovaj uradak do škrga u referencama na neke od najboljih naslova koje smo igrali na PlayStationu te je pravi gušt za sve obožavatelje platforme.

Uz relativno puno truda uspjeli smo prepoznati Spidermana, Street Fighter, Shadow of The Colossus, Killzone, God of War i Horizon: Zero Dawn. Koliko ćete ih vi prepoznati? Bacite pogled na The King i saznajte sami.

A sad - najbolji dio. Foršpan The King samo je dio cjelovitog uratka koji je dostupan na Sonyjevim službenim stranicama na Facebooku. Pravi obožavatelji bizarnih trailera definitivno trebaju pogledati produljenu verziju.

Sony je proteklog tjedna izlagao i u Zagrebu tijekom šestodnevnog sajma Reboot InfoGamer 2016 gdje je predstavio nove naslove i nadolazeću konzolu za virtualnu stvarnost PlayStation VR. Što mi mislimo o kacigi? Saznajte iz skorašnje recenzije!