URADI SAM

Modder otključao tajne likove Mortal Kombata X

20.04.2015 u 07:27

Bionic
Reading

Ako spadate među najnestrpljivije fanove serijala Mortal Kombat, donosimo vam vodič pomoću kojeg ćete otključati Baraku, Raina i Sindel

Kad izdate igru na PC-ju, budite sigurni da će je se prije ili kasnije domoći znatiželjni modderi. Jedan od njih, forumskog imena XVermillion, domogao se nedavno izašlog Mortal Kombata X te doslovno uspio otključati inače nedostupne likove. Postigao je to promjenom imena nekolicine datoteka, konkretno onih u mapi assets

Trik naime uključuje promjenu imena datoteke jednog od otključanih likova te njenu zamjenu za nekoliko onih koje, čini se, služe za nedostupne likove: Raina, Baraku i Sindel. Prije promjene imena datoteka, naravno, original je spremio na sigurnu lokaciju.


Rezultat? Tri igriva lika koja su u trenutnoj verziji igre, pa, neigriva. Kako bi demonstrirao rezultate svojeg eksperimenta, XVermillion je na Youtubeu objavio dva videa u kojima unutar moda practice igra otključane likove.

MK X: Zaigrajte kao Baraka
MK X: Zaigrajte kao Rain



Ako ste spremni za malo eksperimentiranja, predlažemo da slijedite upute koje je modder objavio na Redditu. Naravno, ako vam nakon izmjene igra kojim slučajem ne radi, ne krivite nas, nego XVermilliona. :)