MOTOROKR W6

Mobitel za ljubitelje tjelovježbe

16.04.2009 u 10:32

Bionic
Reading

Motorolin odjel mobitela nikako da izađe iz teškoća u kojima se nalazi, barem ne obavještavaju javnost o stanju stvari, no svako malo kompanija ipak najavi pokoji uređaj. Posljednji u nizu cilja na korisnike ovisne o tjelovježbi

Na konferenciji za novinare održanoj u Meksiku Motorola je javnosti pokazala svoju najnoviju uzdanicu, oznake MOTOROKR W6. Osnovne značajke uređaja su bogata podrška za multimediju te niz aplikacija i dodataka koji bi korisnicima trebali upotpuniti svakodnevnu tjelovježbu.

Tako MOTOROKR W6 korisnicima u određenu aplikaciju omogućuje unos osobnih podataka poput imena, dobi, spola, težine i visine, a ona zatim izračunava optimalni plan treninga za svakog korisnika. Uređaj također sadržava aplikaciju koja mjeri vrijeme trajanja tjelovježbe te onu koja izračunava potrošnju kalorija, a sve zajedno korisnici mogu prebaciti u pripadajuću tablicu Microsoft Excela.

Od ostalog navodimo da MOTOROKR W6 sadrži ugrađene tipke za upravljanje glazbenim datotekama u uređaju, stereo Bluetooth, 20 MB podatkovnog prostora koji je moguće proširiti memorijskim utorom, tj. pripadajućom karticom, 1,3-megapikselnu kameru te ostale dodatke svojstvene ovoj vrsti uređaja.

MOTOROKR W6 pojavljuje se na meksičkom tržištu, a kada će se pojaviti na našem ili nekom nama bliskom, ne zna se.