PRIPREMITE PITANJA

Ministar Mrsić dolazi na iduću Startup srijedu

26.02.2015 u 14:55

Bionic
Reading

Poduzetnici, evo prilike da ministra rada i mirovinskog sustava pitate što god vas je volja. Gostovat će 11. ožujka, od 17 sati, u CRANE-ovom i ZIP-ovom programu 'Startup srijeda'

Mirando Mrsić govorit će o mjerama zapošljavanja koje država trenutno nudi, poput nedavno najavljenih olakšica za zapošljavanje mladih na neodređeno, i drugim temama', rekao je suosnivač Zagrebačkog inkubatora poduzetništva Ivo Špigel te pozvao poduzetnike, poslodavce i posloprimce da pripreme pitanja za ministra.

Želite li se prijaviti za susret s ministrom Mrsićem, možete to učiniti putem sustava Entrio

Najava je stigla tijekom ovomjesečne 'Startup srijede', neformalnog mjesečnog druženja poduzetnika, ulagača, savjetnika i drugih koje zanima problematika startupa, a koje zajednički organiziraju Hrvatska udruga poslovnih anđela - CRANE i Zagrebački inkubator poduzetništva - ZIP.


Gosti su bili Hrvoje Prpić iz Trilleniuma i Damir Bandalo iz Cinexia. Pričali su o iskustvima osiguravanja investicija za svoje projekte.

Trillenium je nedavno za partnera i investitora dobio britanskog giganta e-trgovine ASOS-a, a Cinexio je upravo u procesu osiguravanja najnovije investicije od jednog berlinskog VC fonda, nakon što je u bugarskom akceleratoru Launchubu 2012. i 2013. osigurao najprije početnu, a zatim i drugu rundu investicije.