IMATE LI STRPLJENJA?

Middle-Earth: Shadow of Mordor odgođen na starim konzolama

10.09.2014 u 00:40

Bionic
Reading

Warner Bros objavio je da su dvije verzije nadolazeće igre smještene u Tolkienovo okružje odgođene za gotovo dva mjeseca

Shadow of Mordor na tržištu će se pojaviti 3. listopada, no samo na next-gen konzolama. Istoga dana u trgovinama su trebale biti i verzije za Xbox 360 te PlayStation 3. One će se ipak na tržištu pojaviti 21. studenoga.

Odgoda je opravdana uobičajenom frazom – razvojnom studiju treba vise vremena za finiširanje. Vlasnici PC-a u avanturama u Međuzemlju moći će uživati već krajem ovoga mjeseca.

Pola sata Shadow of Mordora



Middle-Earth: Shadow of Mordor nadolazeća je akcijska avantura smještena u The Lord of The Rings. Na njoj radi iskusni Monolith Productions - tvorci hitova poput F.E.A.R., Condemned i No One Lives Forever. Radnja igre bit će smještena između događaja u 'The Hobbitu' i 'LOTR-u', a igrači će preuzeti ulogu rangera Taliona koji kreće u osvetnički pohod nakon što su njega i njegovu obitelj ubile Sauronove snage. Naravno, on će za to biti dignut iz mrtvih, a na svojem pohodu će susretati i otprije nam poznate likove poput Golluma.