BESPLATNO I ZA MAC

Microsoftov OneNote popularniji od OS X Mavericksa

21.03.2014 u 15:15

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana Microsoft je otkrio OneNote aplikaciju i za Mac računala, dostupnu potpuno besplatno u Mac App Storeu. Teško da su i u Redmondu vjerovali koliko će ovaj komad softvera biti popularan, jer je na Top Free ljestvici u trgovini aplikacijama prestigao OS X Mavericks i zauzeo prvo mjesto

Da je aplikacija popularna ne samo u broju preuzimanja svjedoče i izvrsne ocjene na više tržišta, više od pola ocjena je s pet zvjezdica. U Redmondu imaju razloga za slavlje, jer je na top 10 ljestvici besplatnih aplikacija čak tri komada koji su njihovi, a osim OneNotea tu su se našli još i aplikacija za cloud servis OneDrive, kao i Microsoft Remote Desktop. U kompaniji nisu htjeli otkriti točan broj preuzimanja aplikacije OneNote.



Microsoft je u velikoj navali na sve platforme, a od posebnog značaja bi mogao biti kompletan Office za iPad, koji navodno stiže 27. ožujka. Koliko je bitan proboj i na konkurentne platforme svjedoči i činjenica da će Office za iPad izgledno ugledati svjetlo dana prije 'Metro' inačice za Windows 8.

OneNote za Mac je moguće preuzeti preko linka