KAKO DO DONACIJE

Microsoft priprema besplatnu edukaciju za udruge

04.06.2016 u 11:13

Bionic
Reading

Cilj je upoznati nevladine organizacije s mogućnostima donacije raznih softvera, prvenstveno Officeom 365 te im pružiti konkretne upute kako aplicirati za softvere

Microsoft Hrvatska, u suradnji s udrugom Fondacija Mozaik, službenim predstavnikom globalne udruge Tech Soup, održat će u utorak, 7. lipnja u Zagrebu, Splitu i Osijeku jednodnevno događanje Technology for Good.

Cilj događanja je upoznati nevladine organizacije s mogućnostima donacije raznih softvera, prvenstveno Officeom 365 te im pružiti konkretne upute kako aplicirati za softvere.

Naime, poručuju iz Microsofta Hrvatska, putem tehnologije nevladine organizacije jednostavnije mogu razvijati razne projekte koji za cilj imaju unaprijeđenje života u zajednici općenito ili na lokalnom nivou.


Bit će predstavljeni najpopularniji softveri, a putem demonstracije će biti prikazano kako jednostavno i učinkovito koristiti aplikacije i programe. Također, sudionici će imati priliku vidjeti i nekoliko primjera primjene softvera u praksi od strane nevladinih organizacija čime su pojedinim društvenim skupinama olakšane svakodnevne aktivnosti.

Događanje je besplatno i otvoreno za sve predstavnike udruga. Zbog ograničenog broja sudionika prijave za sudjelovanje je potrebno poslati na info@techsoupbalkans.org (za Zagreb), prijava@udruga-mi.hr (za Split) ili info@vcos.hr (za Osijek).