SIMPLIFY COMMERCE

MasterCard i Microsoft imaju novu platformu za plaćanje u cloudu

06.07.2016 u 15:06

Bionic
Reading

Simplify Commerce je platforma za plaćanje u oblaku koja bi poslovnim subjektima trebala pomoći u razvoju maksimiziranjem online i mobilne prodaje

MasterCard je najavio suradnju s Microsoftom kojom bi korisnicima Microsoft Dynamicsa trebao osigurati jednostavno i sigurno plaćanje online.

Simplify Commerce je platforma za plaćanje u oblaku koja bi poslovnim subjektima koji se bave e-trgovinom trebala pomoći u razvoju maksimiziranjem online i mobilne prodaje.

Korisnici Microsoft Dynamicsa moći će koristiti jedinstven sustav koji povezuje planiranje i prodaju što bi trebalo osigurati jednostavniju integraciju, ažuriranja softvera i olakšati širenje poslovanja.


Platforma Simplify Commerce će u nadolazećim tjednima biti dostupna preko softvera Microsoft Dynamics AX u 13 zemalja: SAD-u, Australiji, Kanadi, Danskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Islandu, Irskoj, Meksiku, Novom Zelandu, Južnoafričkoj Republici, Nizozemskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. Trebala bi naknadno biti dostupna i na drugim tržištima. .

Za partnere Microsofta koji implementiraju Dynamics AX ovo rješenje omogućit će plaćanja online i preko pozivnih centara.