PRODIGY

Logitech ima opake periferije za štedljivije gejmere

03.09.2016 u 11:25

Bionic
Reading

Logitech je danas predstavio seriju periferija Prodigy koja je dizajnirana kako bi poboljšala iskustvo gejminga skoro svakome. Nova serija uključuje dva miša, tipkovnicu i slušalice

'Volimo stvarati proizvode za strastvene gamere i nikada nećemo odustati', rekao je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni manager za Logitech G proizvode. 'Ekspanzijom igre u svim dobnim skupinama i na svim razinama znali smo da je potrebno nešto više. Naša nova serija Logitech G Prodigy pruža svim gamerima pristup našoj najboljoj tehnologiji. To je ekskluzivna gaming oprema za svakoga.'

Logitech G Prodigy serija uključuje Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse, Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse, Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard i Logitech G231 Prodigy Headset.


Miš G403 Prodigy Gaming i bežični miš G403 Prodigy Gaming imaju gumene tipke na lijevoj i desnoj strani, a ako preferirate miša veće težine, moguće ga je otežati s dodatnih 10 g izmjenjivih utega. Oba miša su osam puta brža od standardnih miševa, što znači da je njihova reakcija gotovo trenutna. 'Svaki miš ima napredan sustav za zatezanje koji pomaže da se lijeva i desna tipka miša pripreme za klik, reducirajući snagu potrebnu za isti. Ovi miševi opremljeni su senzorom PMW3366 - najnaprednijim gaming senzorom na svijetu', kažu iz Logitecha.

G213 Prodigy tipkovnica napravljena je posebno za gejmere. Svaka tipkovnica podešena je da isporuči ultrabrze povratne informacije koje su do četiri puta brže od standardnih tipkovnica. Osim toga, njena 'anti-ghosting gaming' matrica podešena je za optimalnu izvedbu, tako da igrač ima sve pod kontrolom kada istovremeno pritišćete više tipki. I da, prije nego što pitate - opremljena je pozadinskim osvjetljenjem koje pokriva spektar od šesnaest milijuna boja.

Slušalice G231 Prodigy Gaming koriste neodimijske zvučničke jedinice promjera 40 mm. Slušalice za uši prekrivene su pažljivo odabranom tkaninom namijenjenom za sportske performanse kako bi bile udobne čak i nakon dugotrajnog korištenja. Spužvaste navlake se jednostavno održavaju i skidaju sa slušalica.

Logitech G403 Prodigy Gaming miš, Logitech G213 Prodigy RGB Gaming tipkovnica and Logitech G231 Prodigy Gaming slušalice očekuje se da će biti dostupni u rujnu. G403 Prodigy Gaming miš koštat će oko 549,00 kn, Logitech G213 RGB Gaming tipkovnica  629,00 kn i Logitech G231 Gaming slušalice 469,00 kn. Logitech G403 Prodigy Gaming bežični miš bit će dostupan po cijeni od 929,00 kn.