VAU MIJAU

Ljubitelji životnija obožavat će novitet koji stiže u Fortnite

18.04.2019 u 10:06

Bionic
Reading

Popularna pucačka igra u novoj nadogradnji omogućava igračima da maze svoje ljubimce - pse, mačke, zmajeve i ostale predstavnike virtualnog životinjskog svijeta

Fortnite u sklopu najnovije nadogradnje donosi nešto što smo tražili jako dugo vremena - mogućnost maženja pasa (i ostalih životinja). Poznati Battle Royale je, podsjetimo, u rujnu prošle godine u igru uveo kućne ljubimce poput pasa, zmajeva, kameleona i ostalih simpatičnih zvijerki kao jednu od značajki šeste sezone. Problem je bio, doduše, što niste mogli s njima vršiti interakciju.

Mogućnost draganja životinja možda zvuči besmisleno u igri gdje svake sekude pazite da vas netko ne propuca sačmaricom, no valja naglasiti da Fortnite nije samo kompetitivni multiplayer. Svi koji su posjetili nenasilni koncert ili se pristojno zahvalili vozaču letećeg autobusa to će vam s radošću potvrditi.

S obzirom koliko vremena već imamo kućne ljubimce, bilo je čudno što prije nismo dobili opciju interakcije s njima.

Intraktivni ljubimci stižu kao dio nadogradnje 8.4 koja uključuje i niz drugih zanimljivih dodataka uključujući i povratak aviona u sklopu dva nova privremeno dostupna moda. Dok u prvom opet možemo susresti letala, drugi uvodi zabavnu mogućnost borbe hranom.

Želite više detalja? Bacite pogled na službenu listu promjena.

VODIČ ZA RODITELJE

Klinci su vam opsjednuti Fortniteom? Pobrojali smo sve što trebate znati o najpopularnijoj videoigri na svijetu

Pogledaj galeriju