ACER PREDSTAVLJA

Liquid Z500 – vjeran zvuk i izvrstan izgled

08.12.2014 u 13:01

Bionic
Reading

Ni ljubitelji glazbe ni ljubitelji videozapisa više ne trebaju vanjske zvučnike jer Liquid Z500 ima snažne i napredne HD prednje zvučnike koji proizvode začuđujući zvuk uz DTS Studio Sound. Dobrodošli u potpuno nov doživljaj zvuka!

Kada je u pitanju zvuk, Liquid Z500 iznenađuje izvrsnim značajkama: izvođenje glazbe je CD kvalitete Podržava 16 bitnu, 44KHz FLAC ili WAV reprodukciju i apsolutno bez gubitaka te jamči uživanje u glazbi svugdje.

Susreti sa starim prijateljima, sljedeće veliko obiteljsko okupljanje ili jednostavno savršen zalazak sunca – mnogo je situacija za koje je kamera vašeg pametnog telefona spremna. A Liquid Z500 definitivno jest: bistra kamera i blistav 5 inčni HD IPS zaslon s kontrastom od 900:1 jamče da će vaše uspomene izgledati jednako dobro na slici kao i u stvarnosti. 8MP kamera s automatskim fokusom i otvorom blende od F2.0 daje najbolju kvalitetu pri slabom osvjetljenju. Acer Bright Magic daje još bolje slike pri slabom osvjetljenju istovremeno pojačavajući osvjetljenje i smanjujući šum.

A tek izgled: Liquid Z500 svojim tankim i zaobljenim oblikom napravljen je za dugotrajno držanje i nošenje. Ovaj pametni telefon ima debljinu od samo 8,65 mm. Uglađen i teksturiran dizajn samo je šlag na torti, a dolazi u tri elegantne i svježe boje: titanij crna, pješčano srebrna i akvamarin zelena.

Liquid Z500