ČAK I PLIVA

LG G3 bi mogao biti vodootporan, baš kao Galaxy S5

12.03.2014 u 16:37

Bionic
Reading

Baš kao nedavno predstavljena Samsungova perjanica (ili Sonyjeva linija Xperia Z), i LG je navodno svoj top uređaj osim vrhunskim komponentama opremio i vodootpornošću. Sve su prilike da je to novi trend u industriji pa je lako postaviti pitanje čime će se LG svojim nadolazećim modelom G3 uzdignuti nad konkurencijom

Ako je za vjerovati prethodnim glasinama, to bi mogao biti upravo ekran. Iako se i Samsung Galaxy S5 po internetskim glasinama trebao dičiti ekranom QuadHD (2.560 puta 1.440 piksela), konačni uređaj je bio nešto uobičajenijih 1080 p.


Optičku stabilizaciju slike smo već ranije vidjeli u kompanijinim uređajima, a ako je za suditi po modelu LG G Pro 2, ipak je riječ o nadograđenijoj kamerici u kompletu - a za G3 se očekuje 16-megapikselna varijanta. U priču bi trebao ući i 64-bitni procesor na čipu koji će činiti srce uređaja, no za sada je rano govoriti o bilo čemu sa sigurnošću - uređaj bi se trebao predstaviti tek u drugom dijelu tekuće godine.

Vrijedi podsjetiti kako je kompanija nedavno osvojila nagradu za inovativnost, pa će nadolazeći uređaj možda po prezentiranju otkriti i pokoje iznenađenje.