nagradna igra

Lenovo Vibe P1: Superizdržljivi Android

13.03.2017 u 10:37

Bionic
Reading

Pametni telefon s baterijom zbog čijeg kapaciteta u nesvijest od zavisti padaju proizvođači većine drugih smartfona s Androidom može puniti uređaje, a s pet minuta punjenja dobit ćete nekoliko sati razgovora

Lenovo Vibe P1 može se pohvaliti FHD IPS zaslonom dijagonale 5,5 inča (13,9 centimetara) i pune HD razlučivosti 1.080 puta 1.920 piksela, prekrivenim specijalnim zaštitnim kaljenim staklom Corning Gorilla 3, dizajniranim kako bi se oduprijelo ogrebotinama i napuklinama. Što god na njemu gledali moći ćete to činiti i u društvu, zahvaljujući vidljivosti u rasponu od skoro 180 stupnjeva.

Pametni telefon kojim možete superbrzo surfati na mrežama 4G/LTE pogoni snažan Qualcommov 64-bitni osmojezgreni Snapdragon 615 na 1,5 GHz, uz podršku dva GB RAM-a i grafički procesor Adreno 405.

Uključite se u veliku tportalovu nagradnu igru i Lenovo Vibe P1 može biti vaš! Sve što trebate napraviti jest kreirati korisnički profil na tportalu ili se prijaviti s postojećim. Svaka prijava se broji zato ne gubite vrijeme!

Ukupno 32 GB memorije moguće je proširiti karticom microSD do 128 GB, više nego dovoljno prostora za sve vaše fotografije, video sadržaje i glazbu. Wi-Fi Boost pruža naprednu 5G Wi-Fi potporu za poboljšanu Wi-Fi brzinu i doseg. Ima podršku za NFC, kao i za dvije kartice SIM (dual 4G).

Dolazi sa stražnjom kamerom od 13 MP s tehnologijom PDAF super-brzog automatskog fokusa i dvobojnom bljeskalicom za odlične snimke danju i noću te selfie kamerom od pet MP s višestrukim načinima slikanja i značajkama uljepšavanja, odličnom za video-konferencije.

Kako bi osigurao visoku razinu kvalitete zvuka, Lenovo Vibe P1 sadrži zapečaćenu zvučnu komoru za poboljšanu rezonanciju i bolji bas za različite vrste multimedijalnih potreba.

Inteligentan čitač otisaka prstiju pomaže vam u zaštiti privatnosti i sigurnijoj on-line kupovini. Može prepoznati i tuđe otiske prstiju, omogućujući obitelji i prijateljima da posude vaš telefon.

Baterija divovskog kapaciteta od 5.000 mAh dovoljno je moćna kako bi osigurala ne samo epsko trajanje između dva punjenja, već i punjenje drugih uređaja pomoću funkcije USB On The Go, bez straha kako će vaš smartfon ostati suh.

Uz to, za pet minuta ćete ga napuniti dovoljno za nekoliko sati razgovora. Poželite li štedjeti bateriju, bit će dovoljno dodirnuti poseban prekidač.

Operativni sustav je Android 5.1, Lollipop oplemenjen s nizom novih značajki za brži i učinkovitiji rad uz manje opterećuje bateriju.

Dolazi s predinstaliranim aplikacijama kao što su Shareit i Cloneit, koje omogućuju dijeljenje datoteka brzo i bežično između pametnog telefona i drugih uređaja bez naknada mobilnom operateru ili Wi-Fi mreže. Također možete biti produktivniji s aplikacijama kao što su Evernote i Kingsoft Office, kad ste u pokretu.

Lenovo INsiders explore the new Vibe P1 smartphone Izvor: Društvene mreže / Autor: Lenovo

Lenovo Vibe P1 - ključne specifikacije

Dimenzije: 152,9 puta 75,6 puta 9,9 milimetara

Težina: 189 grama

Zaslon: 5,5 inča (18,9 cm) IPS FHD, 1.920 puta 1.080 piksela, Corning Gorilla Glass 3

Procesori: 64-bitni osmojezgreni Qualcomm Snapdragon 615 (MSM8939) (4x ARM Cortex-A53 jezgre na 1,5 GHz, 4x ARM Cortex-A53 jezgre na 1,0 GHz); Adreno 405

Memorija

RAM: dva GB

ROM: 32 GB (proširivo do 128 GB, microSD)

Kamere

- stražnja: 13 MP, dvotonska LED bljeskalica, PDAF fazni auto fokus, HDR, geo-tagiranje, panorama, efekti, prepoznavanje lica, troosno niveliranje, video snimanje FHD 1.080p@30fps

- prednja: pet MP, prepoznavanje lica, dopunjujuće svjetlo

Baterija: 5.000 mAh, litij-polimerska, podrška za brzo punjenje, do 49 sati razgovora, do 648 sati na čekanju

Operativni sustav: Android 5.1 Lollipop (nadogradivo na 6.0 Marshmallow), Vibe UI 2.8

Ostalo: dual SIM, 4G/LTE, NFC, čitač otiska prsta, Wi-Fi, GPS, FM radio, OTA, OTG

Dobrodošli na potpuno novi, redizajnirani tportal! Izvor: Društvene mreže

 

Kreirajte korisnički profil ili se prijavite s postojećim i uključite se u nagradnu igru!