DOSTUPNO I KOD NAS

Legalna glazba online za male pare

16.03.2012 u 10:24

Bionic
Reading

Deezer, online servis za streaming glazbe s više od 20 milijuna korisnika i 15 milijuna pjesama, od 15. ožujka dostupan je u zemljama istočne Europe

U suradnji s dvije tisuće izdavačkih kuća, među kojima su i globalni teškaši poput Universala, Warnera, Sonyja i EMI-ja, Deezer nudi 15 milijuna pjesama na zahtjev, zajedno s podacima o diskografiji i biografiji autora i izvođača te prikazima njihovih djela.

U ponudi je na desetke radio kanala podijeljenih u 12 glazbenih žanrova i 30 tisuća kanala vezanih uz pojedine glazbenice i glazbenike. Postoje i lokalni glazbeni urednici, koji će vam preporučivati novu glazbu. Uz to, moći ćete i sami uploadati pjesme te stvarati playliste.

Deezer je u potpunosti online servis. Da biste ga koristili, ne morate skidati ni instalirati softver. Dovoljno je imati uređaj koji se može povezati s internetom i reproducirati zvuk te korisnički račun. Moguće mu je pristupiti i putem Facebooka.

Prvi korisnici dobit će na mjesec dana besplatan pristup premium sadržajima i mogućnostima.

Inače nudi 15 dana za besplatno isprobavanje, kao i mogućnost njuškanja po siteu - neograničeno slušanje radija i preslušavanje pjesama na zahtjev, u trajanju 30 sekundi. Onako, da možete čuti o čemu se radi.

Svidi li vam se, moći ćete se pretplatiti za 3,49 eura mjesečno (malo više od 25 kuna) i glazbu slušati na svom PC-u ili Macu.

Izdvojite li malo više - 6,99 eura (52,5 kune) - moći ćete glazbu vrtjeti i na mobilnim uređajima i IPTV-u, a i skinuti ju na uređaj te slušati kad niste online.

Servis je pokrenut 2007. godine u Francuskoj. Uz već spomenutih 20 milijuna korisnika, ima 600 tisuća fanova na Facebooku i 300 tisuća sljedbenika na Twitteru.

Pogledajte promotivni video: