POVRATAK KLASIKA

Kung Lao, ubojica šeširom, vraća se u Mortal Kombat

05.01.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih likova iz 'starijih' Mortal Kombata uskoro se vraća... i nosi svoj leteći šešir smrti

Tobias Boon, autor čuvenog Mortal Kombata, promoviranje najnovijeg nastavka maštovitog naslova Mortal Kombat X shvaća prilično ozbiljno. Nije da prigovaramo, doduše - teaseri za svakog novog lika u igri dobrodošli je hypemachine koji nas samo više nabrijava na konačni proizvod.

Posljednji u nizu prezentiranih likova jedan je od, kako bi se reklo, klasika. Čuveni redovnik s oštrim šeširom više poznat kao Kung Lao vraća se u Mortal Kombat X. Sad, velika razlika između njega i ostalih boraca nije u mehanikama - kao i svi drugi on dolazi u tri varijante koje promoviraju različite stilove igre. I kao mali dodatni detalj, napomenuto je kako će 'moderni' Lao biti nešto stariji.


Činjenica je, naime, da za njega Boon nije pripremio nikakav trailer. Štoviše, informacija koju vam upravo prenosimo izvučena je iz finskog gejming časopisa Pelaaja. Prema njima, šarmantni glavosječa imat će tri borbena moda: Tempest, Buzz Saw i Hat Trick

Tempest se više oslanja na sumanutu brzinu i manevriranje, a Buzz Saw i Hat Trick na različite načine koriste Kung Laov čuveni šeširčić. Razlika među njima leži u tome što Hat Trick daleko više koristi šešir kao zamku.

Za kraj, na pitanje zbog čega Kung Lao nema svoj trailer kao i ostatak likova iz novog Mortal Kombata, Boom je mudro odgovorio vrlo prikladnim tweetom.