NOVI 'IGRAČ'

Koristite Android Auto? Uskoro biste mogli zarađivati dok vozite

22.12.2023 u 11:04

Bionic
Reading

Prostor za navigaciju raste i dok Google Maps i Waze ostaju najbolji izbori, korisnici diljem svijeta dobivaju sve više alternativa s jedinstvenim i inovativnim značajkama

Novi 'igrač' je MapMetrics, aplikacija s navigacijskim mehanizmom koja korisnicima daje kripto nagrade - što više koristite, odnosno pokrećete MapMetrics, više novca zarađujete, a ako povežete svoj novčanik, možete vidjeti svoju zaradu u stvarnom vremenu, piše Autoevolution.

MapMetrics je nedavno potvrdio podršku i za aplikaciju Android Auto. Prerano je reći kada bi se značajka mogla pokrenuti, jer je trenutni fokus na 'pronalaženju načina kako Android Auto i GPS mogu biti povezani u isto vrijeme', no očekuje se da će MapMetrics doći na zaslone infotainmenta u automobilima.

Aplikacija je opremljena osnovnim mogućnostima navigacije, uključujući izvanmrežnu podršku - što znači da možete navigirati bez internetske veze, primjerice u područjima bez ili sa slabim mobilnim signalom. Jedna od ključnih značajki je fokus na privatnost korisnika - matična tvrtka tvrdi da vaša lokacija i podaci ostaju anonimni.

MapMetrics je dostupan za iOS i Android platforme, no  prema nekim recenzijama u Google Play Storeu, dio korisnika navodi da se njihove nagrade ne prikazuju unatoč tome što su pokrenuli aplikaciju. Drugi tvrde da se kripto novčanik redovito ažurira, ali ponekad treba puno vremena prije nego što se sredstva prebace na račun.