NOVA LOKACIJA

Konferencija WinDays iduće godine seli u Šibenik

21.12.2018 u 14:11

Bionic
Reading

U Microsoftu Hrvatska očekuju kako će u konferenciji sudjelovati više od dvije tisuće sudionika, za koje su pripremili više od 150 predavanja

WinDays, najveća regionalna poslovno-tehnološka konferencija, iduće godine bit će održana u Amadria Parku u Šibeniku od 2. do 5. travnja.

Konferencija će i dalje biti podijeljena na dva manja događanja: WinDays19 Business namijenjen primjeni informatičkih tehnologija u poslovne svrhe i WinDays19 Technology, koji će biti više okrenut tehnološkim aspektima. No, prvi puta će sudionici drugog dana konferencije moći poslušati i zajednička predavanja.

TEHNO PREGLED

Sedam samuraja među smartfonima koji su obilježili 2018.

Pogledaj galeriju

U Microsoftu Hrvatska očekuju kako će u konferenciji sudjelovati više od dvije tisuće sudionika, za koje su pripremili više od 150 predavanja.

Konferencija WinDays19 Business bit će održana 2. i 3. travnja. Sudionici prvog konferencijskog dana moći će birati između nekoliko programskih smjerova koji će se baviti industrijskim granama među kojima su financijske institucije, maloprodaja, proizvodnja, zdravstvo, obrazovanje i javna uprava. Program drugog konferencijskog dana bit će zajednički za sve sudionike konferencije Business, a bavit će se ključnim trendovima suvremenog poslovanja.

Konferencija WinDays19 Technology bit će održana od 3. do 5. travnja. Ponudit će više od 100 predavanja i pregled najaktualnijih tehnoloških trendova i novosti. Među ključnim temama bit će umjetna inteligencija, sigurnost, IoT, DevOps i rješenja koja se temelje na otvorenom kodu.

Više: WinDays19