ZA KORISNIKE

Kompare.hr uveo besplatno naručivanje usluga

13.03.2013 u 18:16

Bionic
Reading

Uz postojeću uslugu usporedbe različitih financijskih, telekom i inih usluga, korisnici ovog servisa sad ih mogu i naručiti bez naknade

Kompare.hr je alat za usporedbu i optimizaciju troškova koji na jednom mjestu uspoređuje sve pružatelje osiguravajućih, financijskih i telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj. Domaće tržište broji preko 25 osiguravajućih društava, preko 30 banaka i brojne telekom operatore.

Osim što olakšava pregled tržišta i pronalazak najpovoljnijeg ponuđača, nudi i izravno povezivanje s pružateljima usluga kao što su osiguranje vozila, zdravstveno, životno i sva ostala osiguranja, štednja, krediti i telekomunikacijske usluge.

Sve usporedbe na portalu su besplatne i, kako tvrdi Nikša Tomulić, vlasnik i osnivač servisa Kompare.hr, neovisne te lako dostupne svima.

Trenutačno možete uspoređivati usluge na području financija, telekomunikacija i osiguranja te naručivati ponude pojedinih telekom operatera, banaka i osiguravajućih kuća.

Na raspolaganju su i razni vodiči za uštede te pregršt korisnih i praktičnih informacija koje pomažu korisnicima da se educiraju u navedenim područjima i tako lakše odaberu pružatelja usluge, ali i uslugu koja najbolje odgovara njihovim zahtjevima i potrebama.

Kompare.hr sada nudi 13 usporedbi različitih usluga. Uskoro će, najavljuju, u ponudu uvrstiti i prepaid mobilnu telefoniju, kreditne kartice, putna osiguranja i leasing za fizičke osobe, kao i nekoliko usporedbi kredita, osiguranja i telekom tarife za mala i srednja poduzeća. U planu je i usporedba paketa prilagođenih baš za mala poduzeća.

U fazi evaluacije je i novi servis besplatnih pravnih savjeta u partnerstvu s nekoliko odvjetničkih ureda te usporedbe zdravstvenih usluga.