PARTNERSTVO

King će nuditi grafičku bazu podataka za zdravstvo

28.12.2012 u 16:14

Bionic
Reading

Partnerstvo omogućava implementiranje InfiniteGraph - jedine distribuirane grafičke baze podataka u zdravstvenim organizacijama diljem Istočne Europe

Globalno partnerstvo King ICT-a i tvrtke Objectivity omogućit će primjenu jedine distribuirane grafičke baze podataka InfiniteGraph u zdravstvenim organizacijama diljem Istočne Europe.

Dogovoreno partnerstvo ostvareno je u trenutku kada se King ICT okreće rješavanju kritičnih problema koji su preplavili sektor zdravstva.

Izazovi upravljanja zdravstvenim podacima u stvarnom vremenu te zdravstvenim kartonima pacijenata sve su veći, te se organizacije okreću mogućnostima koje pružaju grafovi u pravovremenoj analizi i upravljanju podacima kako bi se otkrile veze među pacijentima, metodama liječenja i podacima.

King će tako koristiti prednosti rješenja InfiniteGraph u rješavanju nekih od najvećih izazova na području upravljanja podacima u zdravstvu. Na primjer, implementacija InfiniteGraph rješenja omogućit će smanjenje troškova u zdravstvu, a povećati kvalitetu zdravstvene skrbi.

'Komplikacije vezane uz velike količine podataka (Big Data) postaju stvarnost u sektorima kao što je zdravstvo, te je od velike važnosti da pouzdana i komercijalno dostupna rješenja u organizacijama implementiraju timovi dovoljno stručni da prepoznaju složene zahtjeve takvih rješenja', istaknuo je Jay Jarrell, izvršni direktor tvrtke Objectivity.