ŠIRENJE NA JUGOISTOK

Kaspersky Lab ima novog zastupnika

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 25.04.2012 14:32
  • Objavljeno 25.04.2012 u 13:36
Kaspersky Lab

Kaspersky Lab

Izvor: Screenshot / Autor: Kaspersky Lab

Tvrtka Arrow Enterprise Computing Solutions postat će distributer njihovih proizvoda za Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Albaniju

Širenje partnerske mreže dio je plana tvrtke Kaspersky Lab, kojem je cilj značajno povećati svoju prisutnost na tržištu manjih i srednje velikih tvrtki kao i u korporativnom segmentu diljem regije.

'U jugoistočnoj Europi smo među vodeća tri proizvođača antivirusnih proizvoda. Singi, naš sadašnji partner u regiji, također bilježi visoku razinu prepoznatljivosti našeg brenda', izjavio je direktor tvrtke Kaspersky Lab za istočnu Europu, Andrej Slobodjanik, dodajući da 'zrelost tržišta otvara nove mogućnosti za razvoj poslovanja čineći nužnim širenje naše mreže partnera'.

Novi partner će se fokusirati na prodaju korporativnih rješenja tvrtke Kaspersky Lab u četiri zemlje jugoistočne Europe. 'Tvrtka Arrow ECS je specijalizirana za pružanje usluga unutar korporativnog sektora te sektora manjih i srednje velikih tvrtki. Lepeza proizvoda distributera uključuje sigurnosna rješenja za korporativne mreže i virtualizaciju. Nastavit ćemo blisku suradnju s tvrtkom Singi koja distribuira kompletnu liniju naših proizvoda, kako za privatne, tako i za poslovne korisnike', rekao je Slobodjanik.

'Vidimo velik potencijal u regiji', kazao je Dino Novak, voditelj poslovne jedinice Security Solutions za južnu i istočnu Europu tvrtke Arrow ECS. Prošle jeseni tvrtka je predstavila rješenja za poslovne korisnike - Kaspersky Endpoint Security 8 i Kaspersky Security Center - a prije tjedan dana inovativno rješenje Kaspersky Security for Virtualization. To znači da sada proizvodi tvrtke Kaspersky Lab u potpunosti udovoljavaju najnovijim trendovima na tržištu i omogućuju centralno upravljanje virtualnim, fizičkim i mobilnim rješenjima, s pravilima, ažuriranjima i drugim IT sigurnosnim zadacima s jedne konzole – Kaspersky Security Centre.

Kaspersky Lab je najveća antivirusna tvrtka u Europi. Proizvodi jedne od globalno najneposrednijih zaštita od IT sigurnosnih prijetnji, uključujući zaštitu od virusa, spywarea, crimewarea, hakera, phishinga i spama. Tvrtka je pozicionirana među četiri najveća svjetska proizvođača sigurnosnih rješenja za krajnje korisnike.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi