NAJAVLJENI HOSPITAL DAYS 2013

Kako IT može pomoći u upravljanju bolnicama

19.09.2013 u 08:16

Bionic
Reading

Hospital Days, druga konferencija o poslovnim i tehnološkim rješenjima za bolnice, bit će održana od 21. do 23. listopada 2013. u Opatiji. Fokus će biti na poslovanju bolnica, a IT će se provlačiti kroz sve ključne teme

Bit će govora o upravljanju bolnicama, smanjenju troškova zdravstvenog sustava, eZdravlju, budućnosti zdravstva, kvaliteti zdravstvene skrbi, poboljšanju zadovoljstva pacijenata, njezi pacijenata i potrošnji lijekova.

Prvi dan konferencije uglavnom je namijenjen korisnicima informacijskog sustava za bolnice tvrtke IN2, a drugi i treći sastojat će se od okruglih stolova i predavanja o navedenim temama.

'Osim toga vidjet ćemo kako informatika može pomoći i koji su najnoviji trendovi i iskustva u području IT rješenja za bolnice', rekao je direktor konferencije Danijel Budaković

Konferencija će imati i svoj izložbeni dio, u sklopu kojeg će partneri i sponzori predstaviti svoja hardverska i softverska rješenja s područja zdravstva. Očekuje se da će konferenciju posjetiti više od 350 sudionika iz Hrvatske i regije, profesionalaca i stručnjaka s područja s područja informatike i zdravstva.

Organizator je softverska tvrtka IN2 uz partnere Hrvatski Telekom i Samsung, a konferenciju podržavaju još zlatni sponzori Agfa, IBM, Microsoft i Oracle, srebrni sponzor Infokod te medijski pokrovitelji Poslovni dnevnik, ICTbusiness.info, Pharmabiz i Tportal.