EVO PONUDE

Jeste li za 5GB besplatnog prostora u cloudu?

29.05.2014 u 15:47

Bionic
Reading

Tvrtkama i obrtnicima Hrvatski Telekom nudi upravo toliko besplatnog prostora za pohranu u sklopu svoje usluge Cloud Storage

Cloud Storage je usluga online u sklopu koje možete pohraniti dokumente i pristupati im bilo kada, s bilo kojeg uređaja spojenog na internet. Možete im pristupiti osobno, ali to mogu i osobe kojima omogućite pristup.


S njima možete i zajedno raditi na dokumentima, tako da više nema potrebe za kopiranjem, seljenjem, slanjem e-mailom i traženjem dokumenata po čvrstim diskovima i USB-ovima. Sve se može riješiti online, u realnom vremenu, brzo i efikasno.

Uz uređivanje dokumenata možete i pisati komentare te uz prečace pristupati datotekama koje najčešće koristite. Čak i osobe koje nisu korisnici usluge mogu uploadati i preuzimati dokumente.

S Cloud Storageom možete jednostavno slati i primati velike dokumente. Dovoljno je kreirati link za slanje i preuzimanje dokumenata, koji možete podijeliti s suradnicima, ali i s bilo kime izvan vaše tvrtke.

Dokumenti na Cloud Storageu su pohranjeni na serverima HT-a. U slučaja kvara računala, mobitela ili tableta nećete ih izgubiti, već će i dalje biti na sigurnom, dostupni kad vam zatrebaju.

Početnih pet gigabajta je besplatno. Zatrebate li više, za dodatnih 20 GB plaćat ćete deset kuna mjesečno. Uslugu plaćate koliko ju koristite, bez ikakve ugovorne obveze. Dostupna je i tehnička podrška na hrvatskom jeziku 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

Dokumentima pohranjenim na Cloud Storageu pristupate putem internetskog preglednika, aplikacija za računala (Windows i Mac) i aplikacija za mobitele (Android i iOS).

Kako funkcionira? Odaberete dokumente (tekstualni dokumenti, tablice u Excelu, slike, video...) i pohranite ih online, koristeći mobitel, tablet ili osobno računalo. Podaci će biti automatski sinkronizorani između svih uređaja koje koristite.

Usluga aktivirate putem ICT Marketplacea, HT-ovoj virtualnoj prodavaonici poslovnih aplikacija, usluga te infrastrukturnih servisa, namijenjenoj svim poslovnim korisnicima. Prije kupnje, sve standardne usluge moguće je 30 dana isprobati besplatno.