DRONEFEST

Jeste li spremni za prvu poslovnu konferenciju o dronovima?

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 22.02.2016 15:00
  • Objavljeno 22.02.2016 u 15:00
Tihomir Šašić IN2

Tihomir Šašić IN2

Izvor: Promo fotografije / Autor: IN2

Dronefest, prva poslovna konferencija o bespilotnim letjelicama u Hrvatskoj, bit će održana 30. ožujka u prostorijama Huba385 u Zagrebu

Organizator konferencije je softverska tvrtka IN2, a cilj joj je okupiti sve profesionalce, pojedince, akademsku zajednicu i tvrtke koje aktivno sudjeluju u promicanju i primjeni bespilotnih letjelica u poslovanju.

Konferencija će kroz predavanja obraditi trenutno stanje industrije bespilotnih letjelica, njihovu komercijalnu uporabu i regulativu u Hrvatskoj i svijetu, dok će radionice obraditi neformalnije teme.

One su namijenjene ograničenom broju sudionika, koji će se moći informirati o tome kako izraditi svoju bespilotnu letjelicu, kako snimati korištenjem dronova te o obradi podataka prikupljenih bespilotnom letjelicom.


Dronovi se u poslovne svrhe mogu koristiti u čitavom nizu djelatnosti i područja, među kojima su i građevina, poljoprivreda, nadzor prometa, ljudi, granice i objekata, potraga i spašavanje, dostava paketa te prikupljanje raznih vrsta podataka korištenjem senzora.

IN2 je implementirao rješenje s bespilotnim letjelicama za tvrtku Žito, što će na konferenciji biti i predstavljeno kao jedna od studija slučaja uporabe bespilotnih letjelica u poljoprivredi.

Posjetitelji će moći besplatno posjetiti sajamski prostor i zonu Fly namijenjenu demonstraciji letjelica, dok je predavanja i radionice moguće pratiti uz kotizaciju.

Partneri konferencije su tvrtke Aviteh i Teamnet.

Više:Dronefest

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!