sweatcoin

Jeste li spremni oznojiti se za ovu kriptovalutu?

06.05.2018 u 12:40

Bionic
Reading

Sweatcoin bi bila tek još jedna od sve većeg broja digitalnih kriptovaluta kad se ne bi razlikovala po načinu na koji ju možete zaraditi

Kako bi došli do Sweatcoina, morate preuzeti besplatnu istoimenu aplikaciju (Android, iOS) i držati ju uključenom cijelo vrijeme, skupa s uključenim GPS-om (što će svakako dodatno opteretiti vašu bateriju).

  • +6
Godina koju je obilježio bitcoin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svaki put kad zabilježi da hodate ili trčite prati vaše kretanje i nagrađuje vas s nešto manje od jednog sweatcoina za svakih tisuću koraka. Bicikliranje i plivanje se ne računaju zato što ne uključuju koračanje, kao ni trčanje na pokretnoj traci u teretani jer morate biti na otvorenom kako bi stvar funkcionirala.

Dovoljnu količinu sweatcoina moguće je zamijeniti za sportske satove, kredite u trgovini Amazon, glazbu online, e-knjige, milje prijeđene zrakoplovom ili poklon bonove, ovisno što je u ponudi u danom trenutku. Recimo, Appleov iPhone X dostupan je za 20.000 sweatcoina.

Featuring on Sweatcoin Izvor: Društvene mreže / Autor: Sweatcoin

Neobičnu kriptovalutu je također moguće i donirati u dobrotvorne svrhe. Uz to, sweatcoinima možete otključati razne razine pretplate. Što će vam pretplata? Pa, na osnovnoj razini možete skupiti samo do pet sweatcoina. Otključate li iduću, moći ćete udvostručiti taj broj.