POŽURITE!

Istječe rok za prijave na HT-ov hackathon!

17.10.2016 u 11:12

Bionic
Reading

Još je samo nekoliko dana ostalo da prijavite svoju ideju i sudjelujete u hackathonu Hrvatskog Telekoma o komunikaciji budućnosti

Hack it!, hackathon Hrvatskog Telekoma i startup akceleratora Deutsche Telekoma hub:rauma, bit će održan 4. i 5. studenog u STEM hub inovacijskom centru u Parku Stara Trešnjevka 2 u Zagrebu.

Uz stručnu podršku mentora, osigurani su hrana, piće, zona za opuštanje, pokloni i fora nagrade. Najbolji projekt čeka 20 tisuća kuna. Drugoplasirani će dobiti Samsungov Galaxy J5 (2016) u paketu s Gear Fitom, a za treće mjesto nagrada je Samsungov Gear IconX.

Timovi će imati priliku dobiti i pristup startup akceleratoru Deutsche Telekoma hub:raumu, s ograncima u Berlinu, Krakowu i Tel Avivu.

Prijaviti se mogu razvojni i drugi programeri, kao i svi zainteresirani iz područja poslovanja, marketinga i dizajna, samostalno ili u timu.

Trebat će u 24 sata stvoriti programersko rješenje i/ili prototip za komunikaciju u digitalnom dobu koji su laki i jednostavni za korištenje, atraktivni i inovativni.

Ideje i projekte možete prijaviti do 20. listopada

Više:Hack it!