PO PRVI PUT

IDC bira najboljeg domaćeg direktora informatike

20.03.2014 u 14:50

Bionic
Reading

Analitička kuća IDC Adriatics organizirat će 27. travnja prvu godišnju dodjelu nagrada za najboljeg direktora informatike (CIO) u Hrvatskoj u prošloj godini.

Svečana dodjela nagrada bit će održana 27. ožujka 2014. godine u hotelu Antunović u Zagrebu, s početkom u 19 sati.


Priznanja će biti dodijeljena voditeljima informatike zaslužnim za najuspješnije informatičke projekte stavljene u produkciju u 2013. godini i to u dvije kategorije: za privatni sektor i upravu te javne službe.

Odabir dobitnika će obaviti stručni žiri na čelu sa Svenom Marušićem (osnivač tvrtke InfoCumulus), u sastavu: Sandra Mikuš (direktorica informatike Adris Grupe), Miroslav Mađarić (direktor informatike KBC-a Zagreb) i Igor Strmečki (senior konzultant Simulus grupe).

'Krajnje je vrijeme da se oda zasluženo priznanje IT struci u Hrvatskoj', naglasila je Ana Papež, regionalna direktorica IDC Adriaticsa, 'Nagrade za CIO-ta godine obuhvaćaju različite segmente poput inovativnosti, upravljanje promjenom (IT governance), transparentnosti i pozitivnog doprinosa poslovnim rezultatima te troškovne učinkovitosti.'

Svečana dodjela nagrada i gala večera organizirana je u suradnji sa srebrnim partnerima, tvrtkama Combis i IN2 te uz podršku kompanije InfoCumulus. Medijski partneri događanja su poslovni mjesečnik Mreža i tjednik Lider te stručni portal ICT Business