NOVI KARAKTER

HTC-ove nove perjanice će biti drugačijeg dizajna

17.12.2015 u 13:10

Bionic
Reading

Fotografije uređaja iz Kine donose prvi pogled na HTC-ov One X9, uređaj za kojeg se vjeruje da donosi nove dizajnerske smjernice svih nadolazećih mobilnih perjanica. Upečatljivo je vraćanje HTC-ovog logotipa na gornji dio uređaja, koje se očekuje i za nadolazeći One M10

HTC One X9 donosi i ranije poznati zvučnički sustav, no još više pomaknut prema gornjem i donjem rubu uređaja, dok su kapacitivne tipke stigle umjesto on-screen tipki popularnih u posljednje vrijeme.

Što se tiče tehničkih karakteristika, kinesko regulatorno tijelo TENAA je otkrilo kako je X9 5,5-inčni uređaj sa zaslonom razlučivosti 1.920 puta 1.080 piksela, uz osmojezgreni čip na radnom taktu 2,2GHz (nepoznatog proizvođača), 2GB radne memorije i 16GB spremišnog prostora (proširivog karticama). Ostatak tehničkih karakteristika čine još i dvije kamerice od 13MP i 5MP, uz dvostruku LED bljeskalicu.


One X9 bi tržište trebao ugledati početkom 2016. godine, a za sada nije jasno je li namijenjen globalnoj dostupnosti ili tek prodaji u Kini. Više informacija o HTC-ovim novitetima se svakako očekuje za vrijeme sajmova CES 2016 i MWC 2016 u siječnju i veljači.

Via Slashgear