MEKNITE SE VSE GORE

HT proširio mrežu 3G u Zagorju

26.03.2013 u 16:29

Bionic
Reading

Više naselja u Varaždinskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji dobilo je pristup mreži 3G ili im je poboljšana njena kvaliteta. Uz proširenje ide i popust na uređaje

U Krapinsko-zagorskoj županiji pokrivenost je poboljšana i dodatno proširena za stanovnike Krapine, Zaboka, Donje Stubice, Konjščine, Krapinskih Toplica, Marije Bistrice, Oroslavja, Pregrade, Stubičkih Toplica, Svetog Križa Začretje te brojnih manjih naselja.

Pokrivenost mrežom 3G u Varaždinskoj županiji proširena je na Ludbreg, Breznicu, Breznički Hum, Donji Martijanec, Ivanec, Klenovnik, Maruševec, Novi Marof, Sveti Đurđ, Varaždinske Toplice, Veliki Bukovec, Vidovec te brojna druga mjesta.

Mrežu 3G u ovim županijama moći će iskoristiti za rad na daljinu, slanje i primanje mailova, pregledavanje filmova ili videoklipova s YouTubea i korištenje Facebooka. U odnosu na 2G, 3G mreža omogućava do 20 puta brži prijenos podataka.

Za korisnike je u T-Centrima u Varaždinu i Zaboku pripremljen i poseban popust od 100 kuna pri kupnji pametnog telefona Sony Xperia tipo te tableta Huawei MediaPad 7 Lite (3G/WiFi) uz nove tarife Plan te popust od 200 kuna pri kupnji putem webshopa.

Iz HT-a napominju kako nove tarife Plan pružaju surfanje bez ograničenja te omogućuju brzinu do čak 21 Mbit/s.