PRVI U HRVATSKOJ

HT u nove tarife uključio i multimediju

20.03.2013 u 19:38

Bionic
Reading

Tarife Plan, koje će zamijeniti sadašnje Extra, uz više podatkovnog prometa, SMS-a i minuta razgovora, donose paket Multimedia s uključenim Deezerom, uslugom MAXtv To Go, Spremalicom i 10 GB besplatnog online prostora

Hrvatski telekom od 21. ožujka postojeće, dvije godine stare tarife Extra zamjenjuje skupinom novih, nazvanih Plan, koje prvi put na domaćem tržištu kombiniraju standardnu ponudu telekom usluga s multimedijalnim sadržajima i virtualnim prostorom za pohranu datoteka.

'Ovo je najsuvremenija ponuda tarifa na tržištu. Kreirali smo je pomno vodeći računa o aktualnim svjetskim trendovima i očekivanjima telekom korisnika.

Omogućuje im da bez briga o troškovima, sve ono što im je važno uvijek imaju uz sebe - bilo da je to najdraža glazba, osobne datoteke, omiljene TV serije, vrhunski sportski doživljaji i slično', rekla je Nataša Rapaić, članica uprave HT-a i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Uz povećan volumen podatkovnog prometa, SMS-a i minuta razgovora unutar pojedinih tarifa, Plan donosi i novost: paket Multimedia s uključenim Deezerom - vodećim svjetskim glazbenim servisom, uslugom MAXtv To Go - s ekskluzivnim TV sadržajem u pokretu te Spremalicom i 10 GB besplatnog privatnog online prostora.

Ponuda Plan kreirana je da zadovolji potrebe širokog spektra korisnika, od onih koji mobilni uređaj koriste samo za razgovore i slanje SMS-ova, do onih koji u svojoj tarifi žele potpuno online iskustvo uz brzine do deset puta veće od dosadašnjih kakve nudi mreža LTE, za koju HT sada nudi najveću dostupnost u Hrvatskoj.

Grupirane su u šest kategorija (razgovor, surfanje, mladi, obitelj, zabava i posao), kako bi pokrile pet osnovnih skupina korisnika.

Putem Deezera korisnicima tarife Plan je - gdje god se nalazili - dostupno 20 milijuna pjesama renomiranih svjetskih i domaćih izvođača. Lista albuma, izvođača i singlova neprestano se osvježava.

Deezer dodatno omogućava i rad offline, a uz mobitel može mu se pristupiti i putem prijenosnog i desktop računala, tableta te bežičnim spajanjem s audio uređajem u automobilu.

Uz MAXtv To Go omogućeno je praćenje preko 20 TV programa, uključujući nacionalne televizije, informativne, glazbene, dječje te sportske kanale poput Arenesport1.

Spremalica donosi 10 GB besplatnog privatnog online prostora za pohranu i dijeljenje digitalnog sadržaja. Opcija Dijeljenje omogućava korisniku kreiranje liste prijatelja (zajednice), šaljući poziv u kojem odmah definira koje sadržaje određeni kontakt/prijatelj može pregledavati ili preuzeti. Prijatelji također imaju mogućnost komentiranja.

Tarife Plan za zabavu te Plan za obitelj (XL i XXL) Multimedia paket imaju uključen u mjesečnu naknadu, a u svim njegovim sadržajima korisnici ostalih tarifa (osim tarifa Plan za posao) mogu uživati za 49 kuna mjesečno. Tarifa Plan za zabavu XXL ima uključenu i 4G opciju za surfanje na mreži četvrte generacije.

Tarife Plan za posao osiguravaju, između ostalog, uslugu Podijeli.net koja omogućava korisnicima da internetski promet uključen unutar tarife iskoriste na različitim uređajima (mobitel, laptop, tablet) uz surfanje po brzinama mreže LTE.

Usto, tarife korisnicima omogućuju primanje i slanje elektroničke pošte potpuno besplatno, a za one koji tek počinju surfati na mobilnom telefonu, tu je paket Sigurno surfanje.

U tarifu su uključeni roaming i međunarodnim pozivima unutar tarife. Rapaić je najavila kako će HT i prije ulaska Hrvatske u Europsku uniju cijene roaminga prilagoditi nižim europskim.

Ako se poželite zabaviti i skratiti vrijeme između sastanaka ili na putu, možete aktivirati i Deezer i MAXtv To Go.

Više o tarifama Plan doznajte od 21. ožujka na stranicama Hrvatskog telekoma

Nataša Rapaić o tarifama Plan