KROZ APLIKACIJU

Hrvati mogu samo sanjati o ovakvom pristupu doktorima

06.07.2017 u 12:05

Bionic
Reading

Aplikacija koja omogućuje posjet doktoru u svega par minuta nedavno je dobila financijsku injekciju od 26,1 milijun dolara. Platforma Push Doctor, koju je osnovao Eren Ozagir, uspješno je osigurala resurse od niza investitora čime će se projekt sasvim sigurno nastaviti dalje

Servis Push Doctor uz pripadajuću aplikaciju ili kroz internetski preglednik na računalu omogućuje konzultaciju s doktorom u trajanju od 10 minuta, a za što se treba izdvojiti 20 funti (~170 kuna).

Nakon konzultacije, pacijent može dobiti recept, pisanu napomenu o bolesti ili uputnicu za liječnika opće prakse. 

Krajem 2017.

Za ovaj startup iz Manchestera do sada je prikupljeno 37,5 milijuna dolara (29 milijuna funti), no dok su osnovne značajke već tu, nove financijske resurse Push Doctor će iskoristiti za pokretanje novih usluga i proizvoda. Prvi novitet se u Britaniji može očekivati već koncem ove godine. 

Čelnik mlade tvrtke, Eren Ozagir, u izjavi za Business Insider naglasio je kako će najnoviju financijsku injekciju iskoristiti za širenje usluge na više potrošača te osnaživanje branda. Zapravo, Ozagir nema male apetite - želi da Push Doctor postane prvi i najbitniji digitalni brand za zdravlje na svijetu. 

Veliko zanimanje

Očekivanja ljudi u smislu zdravstva su se povećala s umreženim svijetom i sve teže je razmišljati o dugim redovima čekanja u uobičajenim institucijama. Iako se čini da je iznos za konzultacije povelik, istovremeno postoji veliko zanimanje za ovakvu vrstu usluge.