BRUTALNO PO KONKURENCIJI

'Galaxy S5 je komad jeftine plastike'

28.03.2014 u 15:51

Bionic
Reading

Bez obzira na to što je u više segmenata tijekom prošle, ali i ove godine HTC-ov uređaj HTC One proglašen najboljim uređajem, prodajni rezultati nisu pratili nagrade. Samsung je poslovao bolje, a obje kompanije su nedavno otkrile svoje nove mobilne perjanice - i počele s medijskim ratom

Predsjednik američkog dijela HTC-a, Jason Mackenzie nije krio mnogo toga kada je riječ o Samsungovom uređaju, kako za vrijeme službenog otkrivanja novog HTC-a One, tako i u intervjuima koji su uslijedili. Mackenzie je za Samsung rekao kako su kompanija koja je svoj trud uložila u marketing i oglašavanje, dok u HTC-u rade na proizvodima koji su 'prekrasno dizajnirani i na koji se može biti ponosan'.


'Ako želite proizvod koji je napravljen od jeftine plastike, postoji rješenje za vas', rekao je Mackenzie osvrćući se na Galaxy S5. 'Mi idemo za drugim potrošačima, onima koji jednostavno žele najbolje', dodao je.

HTC-ov predsjednik nije jedini koji se vodi sličnim mislima kad je riječ o nevjerojatno uspješnom Samsungu, no itekako je riječ o istaknutoj figuri koja je ponovila već ranije poznate kritike. Hoće li im to biti dostatno za izvlačenje kompanije iz krize tek ostaje za vidjeti.

Usput rečeno, jeste li znali da je Galaxy S5 već stigao u Hrvatsku?