FOTOMRCINA

Dolazi nam Samsung GALAXY K zoom, evo kako do njega

06.06.2014 u 12:15

Bionic
Reading

Kamerice su u mobitelima prisutne već neko vrijeme i gotovo da su istisnule iz upotrebe ‘obične’ kompaktne fotiće. Neki od takvih mobitela opasno se približavaju kategoriji ‘pravih’ fotoaparata, a jedan takav primjerak upravo dolazi na naše tržište

Upravo kao što smo vam ranije i najavili Samsung GALAXY K zoom dolazi nam tijekom ovog mjeseca. Sadrži 20,7-megapikselni BSI CMOS senzor, kao i sustav optičke stabilizacije slike koji umanjuje šum prouzročen kretanjem, u uvjetima smanjenog osvjetljenja, tako da možete snimati fotografije i video sadržaje Full HD razlučivosti. Ugrađena ksenonska bljeskalica pruža jače svjetlo nego uobičajene LED bljeskalice, tvrde u Samsungu.

Novi uređaj nudi i napredne značajke i funkcionalnosti kamere kao što su automatski fokus i automatska ekspozicija, ravnomjerni balans svjetlosti i čistoće slike, kao i novu generaciju načina rada Pro Suggest, koji nudi pet optimiziranih postavki filtera. Značajka Selfie Alarm omogućava snimanje autoportreta, uz praćenje i fokusiranje u pokretu.

Od komponenti svojstvenih mobilnim uređajima ove vrste GALAXY K zoom sadrži 4.8-inčni (121.9mm) Super AMOLED ekran razlučivosti 1280x720 piksela, 8GB podatkovnog prostora proširivog microSd memorijskim karticama, 2GB radne memorije, pokreću ga četverojezgreni procesor 1.3 GHz Cortex A7 te dvojezgreni 1.7 GHz Cortex A15, GPU Mali-T624, a isporučuje se s Androidom u verziji 4.4.2.
Uređaj trenutno nije moguće kupiti, no moguće se predbilježiti za njegovu nabavku preko ovog linka