TANKI HIBRID

Samsungov Galaxy K zoom stiže nam u lipnju

29.04.2014 u 12:23

Bionic
Reading

Novi pametni telefon s naprednom kamerom nudi napredni sustav kamere, osmišljen kako bi ponudio kontrolu i funkcionalnost sličnu profesionalnim fotoaparatima

Opremljen je novim lećama koje omogućavaju deseterostruko optičko uvećanje.


Ima 20,7-megapikselni BSI CMOS senzor, kao i sustav optičke stabilizacije slike koji umanjuje šum prouzročen kretanjem, u uvjetima smanjenog osvjetljenja, tako da možete snimati fotografije i video sadržaje Full HD razlučivosti. Ugrađena ksenonska bljeskalica pruža jače svjetlo nego uobičajene LED bljeskalice, tvrde u Samsungu.

Novi uređaj nudi i napredne značajke i funkcionalnosti kamere kao što su automatski fokus i automatska ekspozicija, ravnomjerni balans svjetlosti i čistoće slike, kao i novu generaciju načina rada Pro Suggest, koji nudi pet optimiziranih postavki filtera. Značajka Selfie Alarm omogućava snimanje autoportreta, uz praćenje i fokusiranje u pokretu.

Ima sve značajke pametnih telefona iz serije Galaxy, kao što je način rada Ultra Power Saving za smanjenu potrošnju baterije, aplikaciju S Health Lite za osobne savjete o vježbanju i zdravoj prehrani te aplikacije Studio za obradu snimljenih fotografija i video sadržaja.

Na hrvatsko tržište stiže sredinom lipnja.