NAJNOVIJA GLASINA

Destiny stiže na PC i Steam, a distribuirat će ga Activision

05.08.2014 u 13:33

Bionic
Reading

Vlasnicima PC-a koji su ovih mjeseci potiho gajili ljubomoru prema konzolašima zbog atraktivnog Destinya danas je pristigla jako, jako dobra vijest... Pogotovo ako vjerujete glasinama

Pomalo je žalosno na PC-u gledati streamove gdje ljudi uživaju u Destiny beti. Donedavno smo skoro bili sigurni da će to biti najbliže što će vlasnici PC-a doći novom Bungiejevom IP-u. Međutim, ekskluzivitet na konzolama od danas je stvar prošlosti. Activision je, naime, objavio kako će u ožujku iduće godine Destiny stići na PC računala, kako će ga se moći kupiti preko Steama, te kako će upravo Activision biti glavni distributer.

Ovo su zaista jako dobre vijesti uzmemo li u obzir kako nas igra intrigira još otkada smo prvi put čuli za nju


Evo što izvor vrlo blizak Bungieju ima za reći vezano uz čitavu situaciju:
'Interno, Bungie smatra kako je trenutna konzolaška beta verzija Destya daleko više od 'obične alfe'. Verzija koja će izaći na konzolama zvati će se beta .9, s time da tvorci smatraju kako će PC verzija biti 1.0. Do ožujka 2015. planiramo odstraniti sve bugove. Također, Destiny će distribuirati Activision, te će biti dostupan putem Steama. Igra će podržavati 1080p/60 i 2k/4k nakon prve nadogradnje.

2k/4k rezolucije zvuče zaista primamljivo. Pogotovo ako ste kao i neki poznanici autora ovih redaka pohrlili i kupili monitore sa sumanutim razlučivostima prije nego što se itko sjetio napraviti igre za njih. Sve u svemu, ovu vijest najradije bismo prihvatili sa trunkicom soli. Destiny je oduvijek reklamiran kao konzolaški naslov. Također, ideja prema kojoj Activision distribuira igru preko Steama uzrokuje više nego jednu sumnju u kredibilitet čitave stvari.

izvor: Steam1st