NOVA APLIKACIJA

Coolinarika i na Samsungovim pametnim televizorima

24.07.2014 u 15:29

Bionic
Reading

Aplikaciju će imati svi Samsung pametni televizori proizvedeni od 2011. godine, a njihovi korisnici imat će priliku kuhati dnevne recepte s Coolinarike

U sklopu 61. Pulskog filmskog festivala predstavljena je Coolinarikina aplikacija za Samsungove pametne televizore
Aplikaciju su prvi iskušali sudionici Celebrity Masterchefa i poznati hrvatski glumci Filip Šovagović i Ranko Zidarić, a svoje umijeće predstavili su strogom članu žirija Celebrity Masterchefa, Andreju Barbieriju.

Aplikaciju će imati svi Samsung pametni televizori proizvedeni od 2011. godine, a njihovi korisnici imat će priliku kuhati dnevne recepte s Coolinarike, po posebno navedenim i objašnjenim koracima. Pomoć pri kuhanju osigurala im je i Samsungova mikrovalna pećnica MW5100H koja omogućava pripremu hrane bez korištenja ulja, kao i pečenje kruha i fermentaciju mliječnih proizvoda.


'Nakon što smo prošle godine omogućili prikaz Coolinarike na svim uređajima, sada su na red došli i pametni televizori. U suradnji sa Samsungom, nudimo izuzetno jednostavnu aplikaciju za uporabu i rukovanje, a koja nudi brojne dnevne recepte s Coolinarike, s rješenjima korak po korak, posebice kad su vam ruke zauzete s pripremom brojnih namirnica', kaže Marinka Akrap, direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke.

'Kao online platforma koja okuplja veliki broj zaljubljenika u hranu i kuhanje, Coolinarika je puno više od kulinarskog portala jer omogućava interakciju korisnika i postavlja nove standarde kvalitete kulinarskih portala. Kako bi išla u korak s najnovijim tehnološkim trendovima, razvijena je Smart TV aplikacija Recept dana za Samsung Smart televizore', objašnjava Dražen Čučković, voditelj odjela potrošačke elektronike Samsung Electronics,  predstavništvo Zagreb.