OTPORNE NA ZNOJ I BAKTERIJE

Combat+ za moderne ratnike i sportaše

30.09.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Combat+ slušalice otporne su na znoj, premazane su antibakterijskim premazom, imaju kabel presvučen kevlarom i mogu izdržati i najgori trening profesionalnih sportaša poput Usaina Bolta

Na tržištu se gotovo svakog tjedna može pronaći novi model slušalica koji obećava najbolji zvuk, izvrsne performanse, iznadprosječnu udobnost i cijeli niz dodatnih mogućnosti. No američka tvrtka Soul Electronics tvrdi kako su njihove slušalice posebno razvijene za sportaše.

Zato su za zaštitna lica uzeli sprintera Usaina Bolta i igrača američkog nogometa Tima Tebowa.

Slušalice Combat+, tvrde u Soul Electronicsu, jedine su koje zaista prekrivaju cijelo uho, otporne su na znoj, imaju površinu prekrivenu antibakterijskim premazom, a jastučići koji prekrivaju uho mogu se izvaditi i oprati, kako biste i nakon naporne tjelovježbe imali čiste slušalice.

Osim što će slušalice izdržati i najnaporniju tjelovježbu ili kampiranje u prirodi, blokirat će sve vanjske zvukove i omogućiti vam da se usredotočite na ono što želite čuti.

I Bolt i Tebow tvrde kako su ovo jedine slušalice koje mogu pratiti njihov ritam treninga. Možda je tajna u tome što je kabel slušalica presvučen kevlarom koji se prilikom spremanja slušalica u prijenosni spremnik može u potpunosti odvojiti.

Slušalice Combat+ dostupne su na web stranici proizvođača po cijeni od 199 dolara (1120 kuna).

Zanimljivo je da osim Bolta i Tebowa ove slušalice zagovaraju i korejska glazbena zvijezda Psy te američki reper Ludacris.

Ako su dobre za profesionalne sportaše i glazbenike, trebale bi zadovoljiti i prosječne korisnike. Iako im cijena nije nimalo prosječna.